Waterink Keukens
0523 - 216 992
Mini Cart 0

Your cart is empty.

Wat is een greeploze keuken?

Een greeploze keuken is een keuken waarbij de grepen ontbreken op de deuren en laden. Keukens zien er gladder, luxe en strakker uit en dat kan een voordeel zijn. Doordat de grepen geen aandacht trekken straalt de keuken eenvoud en rust uit. U heeft namelijk geen keukenkastjes en – laden meer met knoppen of handgrepen.

greeploze keuken

Moderne keukens

Een greeploze keuken ziet u vaak bij moderne keukens. Greeploos is niet altijd helemaal greeploos, vaak zijn de handgrepen weggewerkt in de bovenkant of zijkant van de lade, dit wordt ook wel de greeplijst genoemd. Ook is er nog de tip-on methode, bij deze methode gaan de deuren en lades open door simpelweg zacht tegen de keukendeur of lade aan te duwen. Deze opent dan automatisch.

Door het ontbreken van de greeplijst lijkt, in dit geval, de keuken nog strakker. Een nadeel van een greeploze manier kan zijn dat u vaker in aanraking komt met de frontjes. Hierdoor zijn vette vingers sneller zichtbaar, vooral bij hoogglans keukens. Maar deze vlekken zijn makkelijk te verwijderen met een microvezel doek.

Meer keukenbegrippen

We hebben ook Fabriekskeukens


Op uw gemak onze keukenaanbod bekijken? Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze speciaal ingerichte showroom. Onder het genot van een kop koffie bespreken wij samen de mogelijkheden en u gaat vol inspiratie naar huis. Mocht u nog vragen hebben neemt u dan gerust contact met ons op.

Bekijk hier ons aanbod