Waterink Keukens
0523 - 216 992
Mini Cart 0

Your cart is empty.

Wat is een keukeneiland

Een keukeneiland, ook wel kookeiland genoemd, heeft als voordeel dat de keuken een stuk groter wordt. Een keukeneiland wordt geplaatst op afstand van de wanden, zodat u er aan alle kanten om heen kunt lopen. Dit biedt gelijk kansen om de keuken meer in uw sociale leven te betrekken.

greeploze keuken

Voordelen keukeneiland

Vanachter een keukeneiland kunt u namelijk gemakkelijker communiceren met huisgenoten en meer om u heen kijken dan in een gewone keuken. Een keukeneiland biedt een fijne manier van werken in de keuken. Alles wat u nodig heeft is binnen handbereik.

Gezellige inrichting

Een keukeneiland kunt u al snel wat opvrolijken met een stel (bar) krukken, zodat uw huisgenoten gewoon bij u aan het aanrecht kunnen zitten. En soms kunt u zelfs een deel van uw keukeneiland inrichten als eetruimte, dit is afhankelijk van de ruimte die er is.

Meer keukenbegrippen

We hebben ook Fabriekskeukens


Op uw gemak onze keukenaanbod bekijken? Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze speciaal ingerichte showroom. Onder het genot van een kop koffie bespreken wij samen de mogelijkheden en u gaat vol inspiratie naar huis. Mocht u nog vragen hebben neemt u dan gerust contact met ons op.

Bekijk hier ons aanbod