Waterink Keukens
0523 - 216 992
Mini Cart 0

Your cart is empty.

Wat is keukenfolie?

Keukenfolie ook wel plakfolie genoemd is folie die om de kastjes en deuren van de keuken heen zit. Deze folie is er in alle soorten, kleuren en maten. De keukenfolie bepaalt grotendeels de uitstraling van de keuken.

Keukenfolie laat los

Na verloop van tijd kan het zijn dat de folie op de kasten gaat scheuren of bobbelen. De grote boosdoener is vocht. Het vocht krijgt vat op de folie met alle gevolgen van dien.

U stoort zich aan de oneffenheden op de deuren en kasten maar u wilt niet de complete keuken vernieuwen. Wij verwijderen de loslatende keukenfolie en hebben twee oplossingen voor u:

Keukenrenovatie

De keukenfolie vervangen kan een goede oplossing zijn wanneer u toe bent aan iets anders, maar niet de hele keuken wilt verwijderen of omdat de keuken verder nog in goede staat verkeerd. Uw keuken lijkt na deze renovatie weer zo goed als nieuw.

Meer keukenbegrippen

We hebben ook Fabriekskeukens


Op uw gemak onze keukenaanbod bekijken? Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze speciaal ingerichte showroom. Onder het genot van een kop koffie bespreken wij samen de mogelijkheden en u gaat vol inspiratie naar huis. Mocht u nog vragen hebben neemt u dan gerust contact met ons op.

Bekijk hier ons aanbod