Waterink Keukens
0523 - 216 992
Mini Cart 0

Your cart is empty.

Perfect met elkaar te combineren

Perfect met elkaar te combineren 1200x592

Mooi samen lijn pelgrim

De apparatuur uit de serie Mooi Samen van Pelgrim passen qua kleur en design perfect bij elkaar. Deze designlijn bestaat uit keukenapparatuur uit de kleurseries matzwart, RVS en de nieuwe kleur antraciet. Deze nieuwe kleurserie is onlangs gelanceerd in de Mooi Samen lijn, waarbij kleur en design perfect bij elkaar passen en zorgen voor rust, stijl en eenheid in uw droomkeuken. Er is bij de ontwikkeling van de serie Mooi Samen van Pelgrim niet alleen gekeken naar bedienings-, gebruiks- en schoonmaak gemak, maar ook het blenden van uw apparatuur met elke gewenste kleur keuken! Wij van Waterink Keukens kunnen u bij de aanschaf van een nieuwe droomkeuken of nieuwe keukenapparatuur adviseren welke mogelijkheden er allemaal zijn.

Het mag gezien worden

In uw droomkeuken maakt keukenapparatuur steeds meer onderdeel uit van een compleet interieurbeeld. Keukenapparatuur mag gezien worden! Apparaten worden niet langer weggestopt in kastjes of in de bijkeuken, apparatuur uit de Mooi Samen lijn van Pelgrim zijn zichtproducten die de uitstraling van uw keuken versterken door kleur en eenheid. Het gebruiksgemak van magnetrons, (combi)ovens, kookplaten, afzuigkappen en koffieapparaten van de Mooi Samen lijn van Pelgrim maken het u makkelijker én mooier tegelijk!

Ideale opstelling

Elke kleurserie van de Mooi Samen lijn heeft een unieke look, uitstekend te combineren voor uw ideale opstelling. Alle ovensoorten zijn perfect uitgelijnd, van handgrepen tot bedieningsknoppen en de displays. Bovendien zijn alle apparaten zowel horizontaal als verticaal van elkaar te plaatsen zodat u geen concessies hoeft te doen voor uw ideale opstelling.

Wij adviseren u graag bij het combineren van uw Mooi Samen lijn apparatuur. Combineer bijvoorbeeld een oven met magnetron (45 cm nis) en een heteluchtoven (60 cm nis) en vul het geheel aan met een handige accessoire lade voor een perfecte uitlijning. Maar u kunt ook een 60 cm oven naast, boven of onder een 45 cm magnetron plaatsen en combineren met een warmhoudlade.
Tip: Om het gebruiksgemak te vergroten in uw keuken, plaatst u de ovens op ooghoogte. Omdat wij keukens op maat kunnen maken, zijn wij in staat om u op maat te adviseren om al uw favoriete apparaten in de ruimte te plaatsen die u heeft. Samen kunnen wij uw keuken creëren die aan uw wensen voldoet en waar u jarenlang gemak en plezier aan beleeft.

Omdat antraciet zo mooi samengaat met antraciet

Pelgrim introduceert binnen de Mooi Samen lijn nieuwe keukenapparatuur in de kleur antraciet. In interieurs zijn steeds meer elementen uitgevoerd in antracietkleurige details. Woonaccessoires, kozijnen en deuren, vloertegels en de stalen deuren zijn kenmerkend voor de laatste trends op interieurgebied. Antraciet combineert perfect met elke kleur keuken en interieurstijl en de nieuwe apparatuur van de Mooi Samen lijn is perfect toepasbaar in uw keuken.

Keuken apparatuur: antraciet met oog voor detail

Pelgrim heeft onlangs de Mooi Samen lijn uitgebreid met apparatuur in de kleur antraciet. Deze kleurlijn is helemaal in de stijl van nu, makkelijk te combineren en heel toegankelijk met elke gewenste kleur keuken. Deze serie is uitgevoerd in een combinatie van glas en matzwarte designdetails. De kleurlijn antraciet is goed te plaatsen naast de matzwarte lijn, deze heeft dezelfde matzwarte designdetails.

Binnen de antraciet Mooi Samen lijn zijn de volgende apparaten verkrijgbaar:

  • Multifunctionele oven met nismaat 60 cm
  • Multifunctionele oven met magnetronfunctie nismaat 45 cm
  • Combi-stoomoven met magnetronfunctie (3-in-1 oven) nismaat 45 cm
  • Diagonale schouwkap van glas 80 cm breed

De komende tijd wordt het assortiment verder uitgebreid.

Matzwart, zonder concessies

Veel gekozen kleuren voor het interieur en voor een keuken zijn matzwart en antraciet. Om de Mooi Samen lijn apparatuur nog meer op elkaar af te stemmen heeft de matzwarte lijn onlangs een upgrade gehad. De gehele matzwarte serie is nu uitgevoerd met volledig matzwarte bedieningsknoppen en handgrepen. Pelgrim levert zo, als enige in Nederland, een volledig op elkaar afgestemde serie apparaten in matzwart. Wij helpen u graag op weg met inspiratie en advies voor uw droomkeuken.

Neem contact op